Simptomyi për. Ulur oreksin, humbje peshe, dobësi, dhimbje koke, verbëri natën, ndryshimet degjenerative të lëkurës dhe mukozës ndjesi djegie të lëkurës, dhimbje në sy, pamjen e konjuktivit, të çara dhe scabs në qoshet e gojës, stomatit aftoz, glossitis (gjuha kuqe të ndritshme, e thatë), dermatit seborrheic, e theksuar sidomos në fushën e folds nasolabial, hundë, krahë, veshët, pezmatim i lëkurës së thatë itchy në duar. Gjatë vërejtur ndryshime në sistemin nervor, anemi. Trajtim. Përpunimin click acyclovir this e kërthizës plagë 3% zgjidhje të parë peroksid hidrogjeni, ose zgjidhje ne alkool - 5% jod, 2% ose jeshile brilante. Ajo ka qenë gjithashtu treguar ultra-vjollcë rrezatimit kërthizë. tumor Mushroom thaj lyapisnym laps, të paktën - do të hiqen menjëherë. vitaminë terapia e përshtatshme, biostimulation. Dressings nuk janë përdorur, për të shmangur ndërprerë shkarkimi prizë e plagës kërthizës. Një javë të gjatë, ju mund të mendoni për të pasur fistulat kërthizës (shih më lart.).

CLAUSURAN TALLER DE APLICACIÓN DE LA ZONIFICACIÓN ECOLÓGICA Y ECONÓMICA DEL DEPARTAMENTO DE PUNO (ZEE) EN LA MUNICIPALIDAD PROVINCIAL DE SAN ROMÁN – JULIACA

CLAUSURAN TALLER DE APLICACIÓN DE LA ZONIFICACIÓN ECOLÓGICA Y ECONÓMICA DEL DEPARTAMENTO DE PUNO (ZEE) EN LA MUNICIPALIDAD PROVINCIAL DE SAN ROMÁN – JULIACA

Con la presencia del Abog. Edson Pizarro Rojas, Gerente Regional de Recursos Naturales y Gestión del Medio Ambiente del Gobierno Regional de Puno, se realizó la clausura del curso taller “Aplicación de la Zonificación Ecológica y Económica del Departamento de Puno”.

El citado curso se desarrolló durante tres días en las instalaciones de la Biblioteca Municipal de la comuna local, y contó con la participación de profesionales del área de gestión ambiental de las municipalidades distritales de Caracoto, Cabana y Cabanillas.

Concluyendo con la entrega de constancias de participación del curso, textos de la ZEE, agendas ambientales y los mapas de las diversas áreas generadas por la actividad “Implementación de Procesos de Ordenamiento Territorial”.